Som Impuls Assessoria empresarial

Som Impuls

Som Impuls ajuda i assessora a les institucions des d’una visió de tres cents seixanta graus, entenent les singularitats de cada projecte i les necessitats de les entitats, sempre amb l’objectiu de generar un nou impuls a l’organització.

Oferim un format de gestió externalitzada amb la màxima implicació dels professionals de Som Impuls, fet que garanteix que puguem operar d’una forma molt propera en tots els projectes. Internament ens coordinem personalitzant i adaptant totes les solucions a les singularitats del territori, de les necessitats concretes de l’entitat i dels seus objectius.

El nostre equip està format per un grup multidisciplinari que ens permet oferir la millor  formació, serveis de creativitat, estratègies de comunicació,  projectes de digitalització, de posicionament SEO i SEM, aplicacions gràfiques, desenvolupament de portals web i APP,  la gestió de xarxes socials, conceptualització d’identitats corporatives, organització d’esdeveniments o serveis de relacions públiques, entre altres serveis d’àmbits del màrqueting, la comunicació i la dinamització comercial i empresarial.

Explica’ns les necessitats i t’assessorarem. Som Impuls, deixa’ns ajudar-te