Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM CIUTATS
IMPULSANT EL COMERÇ
Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM L'ASSOCIACIONISME
A POLÍGONS D'ACTIVITAT ECONÒMICA
Som Impuls Assessoria empresarial
ACOMPANYEM A LES ADMINISTRACIONS
PÚBLIQUES
Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM PAE'S
SOSTENIBLES 


Som Impuls treballa en la creació de l'Apeu de La Jonquera i coordina el projecte de Berga.

Som Impuls, empresa líder en la gestió d'àrees de promoció econòmica urbana (APEU), està treballant actualment en la creació de l'Apeu del Municipi de La Jonquera (El Portús). Aquesta iniciativa té com a objectiu dinamitzar l'espai comercial i industrial de la zona, aconseguint la professionalització de la gestió i la millora de l'espai urbà.

A més, Som Impuls coordina el projecte de l'Apeu de Berga, un dels primers que podria ser aprovat durant aquest any 2024. La seva posada en marxa suposaria un impuls important per a l'economia local de Berga, afavorint la creació d'ocupació i la competitivitat del sector comercial. Som Impuls també ha treballat en la fase inicial de l’Apeu del Municipi de Sitges.

Som Impuls compta amb una experiència de més de 15 anys en el treball de camp dels Bid's i en el foment i impuls de les Apeu's. La seva tasca se centra en acompanyar a entitats i administracions públiques en la creació, gestió i gerència d'aquestes àrees.

Amb la creació de l'Apeu de La Jonquera i la coordinació del projecte de Berga, Som Impuls reafirma el seu compromís amb el desenvolupament econòmic local i la dinamització dels espais urbans i comercials.

* Les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU) són zones urbanes o industrials delimitades, on el sector empresarial col·labora amb l'administració municipal (Ajuntament) per promoure de manera conjunta la dinamització d’aquesta zona. La gestió de l’àrea delimitada s’encarrega a una entitat públic privada de nova creació, totes les parts integrants duen a terme un pla d’acció que té per objectiu la dinamització comercial i econòmica de l’àrea.


 

 

Explica’ns les necessitats i t’assessorarem. Som Impuls, deixa’ns ajudar-te