Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM CIUTATS
IMPULSANT EL COMERÇ
Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM L'ASSOCIACIONISME
A POLÍGONS D'ACTIVITAT ECONÒMICA
Som Impuls Assessoria empresarial
ACOMPANYEM A LES ADMINISTRACIONS
PÚBLIQUES
Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM PAE'S
SOSTENIBLES 

 Ajuntaments, Consells Comarcals, Diputacions provincials, Generalitat de Catalunya...


Som impuls
ajuda a professionalitzar la gestió de totes aquelles entitats que el llarg dels anys han treballat en la dinamització de centenars de poblacions, però que en la realitat actual, el model de voluntariat està esgotat i els cal un suport professionalitzat en les pròpies organitzacions per dur a terme plans d’actuació que realment s’adaptin a cada localitat, barri, poble, Eix comercial, ciutat o comarca, i amb un objectiu, reactivar el sector comercial, de serveis, restauració i també l’industrial, posant el focus en els interessos de les empreses i del municipi.

Sense una motivació prèvia dels col·lectius implicats serà molt difícil arribar a la decisió de la professionalització, Som impuls organitza jornades de motivació a col·lectius per arribar a diferents objectius, impulsar una antiga entitat sense activitat, crear-ne una de nova per inexistència prèvia o fomentar la fusió de petites associacions.

La nostre experiència ens permet assessorar i gestionar qualsevol tipus de projecte, campanya i/o esdeveniment relacionat amb el comerç.

Jornades, presentacions, Markets, sensibilització, formacions i coaching.

Campanyes de reactivació del comerç local, Vals / Bons del comerç local, targetes de fidelitat, campanyes de promoció, etc...

Explica’ns les necessitats i t’assessorarem. Som Impuls, deixa’ns ajudar-te