Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM CIUTATS
IMPULSANT EL COMERÇ
Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM L'ASSOCIACIONISME
A POLÍGONS D'ACTIVITAT ECONÒMICA
Som Impuls Assessoria empresarial
ACOMPANYEM A LES ADMINISTRACIONS
PÚBLIQUES
Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM PAE'S
SOSTENIBLES 

Som Impuls, orgullosos de rebre el Premi "Talent 2024” en la categoria de Comerç i Fires.

02/02/2024

Som Impuls, orgullosos de rebre el Premi "Talent 2024” en la categoria de Comerç i Fires.

Avui, dijous 1 de febrer, la Fundació Impulsa Talentum ha atorgat el Premi "Talent 2024" de Comerç i Fires al projecte d'Apeu de l'associació Bergacomercial.

Som Impuls, com a coordinadors del projecte Apeu de Berga, estem molt orgullosos d'haver rebut aquest premi. Volem agrair a la Fundació Impulsa Talentum pel guardó atorgat i a “Bergacomercial” per la confiança depositada en Som Impuls.

El projecte Apeu de Berga és una iniciativa que té com a objectiu la dinamització de l'activitat comercial urbana de la ciutat, reactivar l'estructura comercial i facilitar l'obertura de nous establiments, millorant l'atractivitat de l'espai urbà i l'experiència dels visitants.

El projecte inclou una sèrie d'accions, com l'impuls de la digitalització i la tecnologia, l'ampliació dels serveis a la ciutadania, el foment de la professionalització i la competitivitat dels actors implicats, l'organització d'activitats i esdeveniments promocionals, així com la millora en la planificació estratègica de l'àrea comercial, entre moltes altres.

Estem molt contents que el projecte Apeu de Berga hagi estat reconegut amb aquest premi. És un reconeixement al treball i l'esforç que estem realitzant per donar suport al comerç local de Berga.

Agraïm a tots els i les que han fet possible aquest premi, en especial a la Fundació Impulsa Talentum, a Bergacomercial i a tots els comerciants de Berga.

 

 

Jesús Carballo

Director de Som Impuls

 

















#Consultoras de comercio #Asesoría de comercio local #Gestión de proyectos de dinamización comercial #Coordinación de proyectos de APEU #Fusión de asociaciones de comerciantes #Ponencias #charlas #jornadas #congresos #comerciolocal #Inteligenciaartificial #Áreasdepromocióneconómica #Áreaspromocióninteréseconómico #Apie #Áreesmunicipalsinteréscomercial #Amic #Bid's #Dinamitzaciócomercial #Gerenciaasociaciones #Gerencia associacions