Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM CIUTATS
IMPULSANT EL COMERÇ
Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM L'ASSOCIACIONISME
A POLÍGONS D'ACTIVITAT ECONÒMICA
Som Impuls Assessoria empresarial
ACOMPANYEM A LES ADMINISTRACIONS
PÚBLIQUES
Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM PAE'S
SOSTENIBLES 

SOM IMPULS: IMPULSANT ASOCIACIONS DE COMERCIANTS A CATALUNYA

Nota de Premsa sobre Som Impuls publicada els medis nacionals, parlant sobre la nostra entitat.

19/05/2022

L’empresa catalana “Som Impuls” té l’objectiu d’impulsar projectes gestionant associacions de comerciants, Polígons d’Activitat Econòmica i Àrees de Promoció Econòmica Urbana. La nova entitat està encapçalada pel seu CEO, Jesús Carballo, assessor tècnic comercial amb més de quinze anys d’experiència.

Barcelona, 19 de Maig de 2022



El motor d’aquest projecte és oferir vies innovadores d’assessoria per a associacions d’empresaris, cambres de comerç i nous plans de promoció econòmica urbana. Aquesta idea neix amb l’experiència obtinguda als últims anys pels seus professionals. Som Impuls treballa amb associacions empresarials o comercials, Polígons d’Activitat Econòmica (PAES). L’empresa catalana també està involucrada en el disseny de noves eines de promoció, conegudes com a APEUS.

Actualment, el municipi de Sitges està acollint una prova pilot per a la creació de l’Àrea de Promoció Econòmica Urbana, amb l’ajuda de Jesús Carballo. L’objectiu principal d’una APEU és integrar la col·laboració pública-privada en àrees de concentració d’activitat econòmica. Els plans de promoció territorial poden ser comercials, turístiques, industrial o de serveis.

Aquesta nova entitat té l’ambició de projectar sobre el territori català les millors idees per impulsar plans de promoció del comerç local. La fusió de noves tecnologies i tendències amb l’ampli coneixement del sector fan d’aquesta entitat una solució molt interessant per a qualsevol municipi. Perquè els nous plans de promoció urbana o industrial sempre comptin amb el millor assessorament, Som Impuls s’hi involucra al cent per cent.

Des de fa més de quinze anys s’han dut a terme molts projectes amb ajuntaments, cambres de comerç i entitats gestores per impulsar el comerç local a Catalunya. Som Impuls ha col·laborat amb la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona, Sant Cugat Comerç, entre d’altres entitats i associacions empresarials catalanes.

 

Jesús Carballo, la veu de l’experiència

Som Impuls pot semblar una empresa que parteix des de zero, però res més lluny de la realitat. Compta amb l’amplia experiència del seu director i assessor tècnic comercial, en Jesús Carballo. El directiu ha estat involucrat en projectes de gran rellevància territorial. La seva influencia amb idees innovadores s’ha estès per tota l’àrea metropolitana de Barcelona. Exemple d’això son els projectes realitzats per associacions de comerciants a Catalunya com Sant Cugat Comerç, Cliccat, Wow Gavá i Sitges Shopping, entre d’altres.

La seva actuació en diferents iniciatives li ha valgut a en Jesús reconeixements com el premi de la revista “Que fem” de La Vanguardia. Aquest premi li va ser entregat per la iniciativa del Marketplace Cliccat.cat en conjunt amb Sant Cugat Comerç. També va ésser guardonat amb el reconeixement a la millor iniciativa comercial per la Generalitat de Cataluña al 2021. L’experiència n’és un grau, i en aquest cas la confiança en l’empresa està més que contrastada al sector per premsa i professionals.

Addicionalment, l’empresa ofereix els seus serveis de formació, Coaching, comunicació i màrqueting, disseny gràfic, disseny de pàgines web i Apps. Amb aquest paquet de serveis la intenció es equipar al sector de solucions per a integrar eines i coneixements renovadors. Planejar i analitzar les estratègies de comunicació es clau per a obtenir major visibilitat a tots els nivells. Som Impuls facilita l’assessoria a professionals i tècnics municipals per a sensibilitzar sobre la importància del comerç local als nostres pobles i ciutats. També, s’estudien i divulguen els beneficis de les associacions de comerciants i altres temes d’actualitat com el caràcter transversal del comerç al nostre territori.
 

Som Impuls

Som Impulsa ajuda i assessora a les institucions des d’una visió de tres cents seixanta graus. Els professionals comprenen les singularitats de cada projecte i les necessitats de les entitats. Per això, actuen sempre amb l’objectiu de generar un nou impuls a l’organització.

Ofereixen un format de gestió externa amb la màxima implicació, fet que garanteix que puguin operar amb molta proximitat en tots els projectes. Es coordinen internament, personalitzant i adaptant totes les solucions a les singularitats del territori, a les necessitats concretes de l’entitat i els seus objectius.

L’equip està format per un grup multidisciplinari que permet oferir la millor formació, serveis de creativitat, estratègies de comunicació, posicionament SEO i SEM, desenvolupament de portals Web i Apps, gestió de xarxes socials, entre altes serveis.


Dades de contacte

Jesús Carballo

Director

[email protected]

www.somimpuls.cat