Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM CIUTATS
IMPULSANT EL COMERÇ
Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM L'ASSOCIACIONISME
A POLÍGONS D'ACTIVITAT ECONÒMICA
Som Impuls Assessoria empresarial
ACOMPANYEM A LES ADMINISTRACIONS
PÚBLIQUES
Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM PAE'S
SOSTENIBLES 

Som Impuls: El teus aliats per a l'èxit dels teus projectes d’Apeu.

22/01/2024

Les àrees de promoció econòmica urbana (APEU) són un instrument eficaç per el desenvolupament econòmic local. No obstant això, la seva implementació no sempre és fàcil, especialment en zones on prèviament no s’ha fet una bona comunicació sobre el que representa la creació d’una Apeu i concretament, sobre les característiques específiques del projecte que es pretén implementar en aquella zona.

Som Impuls
és una entitat especialitzada en la gestió, coordinació i acompanyament en projectes d'APEU. Comptem amb una àmplia experiència en el desenvolupament d'aquest tipus de projectes, hem participat en el desenvolupament de, la “Guia tècnica per iniciar una apeu”  del CCAM o en el projecte inicial de Sitges, i estem treballant en el procés de creació d'APEU en diverses zones de Catalunya com Berga, i El Portús (La Jonquera).

Entre d’altres tipus de projectes de dinamització comercial i gestió d’entitats, ens especialitzem en les campanyes de comunicació per la sensibilització i la participació dels operadors i els propietaris de la zona en els projectes d'APEU. A través d'un procés participatiu, abordem les inquietuds i ajudem a comprendre els beneficis de les APEU de manera clara, construint relacions sòlides per a garantir l'acceptació i participació activa, donant una visió de les Apeu com una eina per el desenvolupament dels seus negocis i el seu entorn. En definitiva, els ajudem a veure que les APEU poden ser una oportunitat per millorar la seva situació econòmica i per fer de la seva zona un lloc més vibrant i atractiu.

Totes les àrees comercials són diferents i tenen casuístiques diferents, Som Impuls adapta l’estratègia amb un assessorament personalitzat per abordar les preocupacions i necessitats específiques de cada projecte d’Apeu. Treballem de la mà amb vosaltres per adaptar l’estratègia que s’adapti a les necessitats locals del teu barri, eix comercial i/o població.

Si esteu treballant en la creació d'una APEU o voleu iniciar un projecte i esteu tenint dificultats, Som Impuls pot ser el vostre aliat estratègic. Contacta'ns per a més informació.

#somImpuls, #APEU, #desenvolupamenteconòmic, #local #catalunya #emprenedoria #comerçlocal #comerçdeproximitat #comerçproper #comerciants #promocioeconomica #amic #apie #Bid #retail #comerç