Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM CIUTATS
IMPULSANT EL COMERÇ
Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM L'ASSOCIACIONISME
A POLÍGONS D'ACTIVITAT ECONÒMICA
Som Impuls Assessoria empresarial
ACOMPANYEM A LES ADMINISTRACIONS
PÚBLIQUES
Som Impuls Assessoria empresarial
IMPULSEM PAE'S
SOSTENIBLES 

Som Impuls coordinarà i gestionarà la campanya informativa de l'Apeu de Berga

L'Empresa Som Impuls escollida per Bergacomercial com a partners per la fase final del projecte d'Apeu de la ciutat.

21/09/2023

Ens plau compartir una notícia emocionant. Recentment, hem estat escollits per l’associació Berga Comercial per dur a terme un projecte de gran rellevància: Obtenir l'aprovació de la 1ª Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU) de Catalunya, concretament la de la població de Berga.
Aquesta oportunitat ens arriba gràcies a la nostra experiència i especialització en gestió d’entitats, Apeus i projectes diversos en el sector del comerç local. Aquest encàrrec representa un avenç significatiu en la nostra tasca com assessors i gestors, ja que treballarem estretament amb l'Associació Berga Comercial, l’Ajuntament de Berga i el Consorci de comerç Artesania, i Moda, Diputació de Barcelona, i com no, amb els empresaris de comerç, restauració i serveis locals, per impulsar el desenvolupament econòmic de la Capital del Berguedà.
L'APEU de Berga serà una eina clau pel creixement i la millora dels comerços locals, promocionant la inversió i l'emprenedoria a la zona. Estem compromesos a oferir la nostra experiència i coneixements per assegurar que aquest projecte sigui un èxit i que Berga sigui una ciutat més vibrant, activa i unida, en definitiva, una ciutat més atractiva per viure i fer comerç.
Agraïts per la confiança que l'Associació Berga Comercial ha dipositat en nosaltres, estem impacients per aconseguir aquest objectiu. Us mantindrem informats sobre els nostres avanços i assoliments a mesura que avancem en aquest apassionant i innovador projecte que pot ser, la 1ª Apeu constituïda a Catalunya.
Gràcies per seguir-nos a Linkedin i ser part de la nostra comunitat. Estem emocionats pels reptes i les oportunitats que ens reserva el futur.
Atentament,
Jesús Carballo, (Som Impuls, especialistes en Comerç Local)